Sinds 1985 gespecialiseerd in fietshelmen

Cratoni is een van de toonaangevende helm producenten in de wereld. Het is een wereldwijd actieve premium merk, dat staat voor 100% hoofdbescherming in het sport segment. Sinds 1985 zorgt Cratoni ervoor dat de ambitieuze outdoor, professionele en amateur sportmensen de juiste keuze kunnen maken uit een innovatief aanbod van helmen. Als specialist met jarenlange ervaring is Cratoni zich bewust van de grote verantwoordelijkheid die men heeft. Daarom produceert Cratoni uitstekende producten van de hoogste kwaliteit voor de ambitieuze sportieve mensen. Cratoni is compromisloos in het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen. Cratoni stelt zichzelf de hoogste eisen met betrekking tot veiligheid, optimale pasvorm, ventilatie en state-of-the-art design.

UITGELICHTE MODELLEN

Bekijk de complete collectie op de website van Cratoni

Cratoni Vigor

Het doel van de ontwikkeling van de Cratoni Vigor helm was om een ​​S-Pedelec helm te ontwikkelen, maar tegelijkertijd de specifieke eisen voor de motorhelm als standaard te hanteren. Daarbij kwam Cratoni veel beperkingen tegen. Vooral het proberen om een ​​maximale sex-appeal te behouden in plaats van het creëren van een onhandige, zware motorhelm.

De VIGOR is gecertificeerd volgens de motorhelm norm ECE-R 2205. Een ander henmerk van de nieuwe helm is een geïntegreerd vizier in sportbrillen look. Dit vizier is gemodelleerd op sport bril en kan worden geïntegreerd en bevestigd op de helm met twee eenvoudige slots. De bril kan worden aangepast aan verschillende hoofd of gezicht vormen en wordt geleverd met een heldere versie. Een speciale anti-condens en anti-kras coating en een licht spiegel coating zorgt voor een optimaal zicht ten allen tijde. De geavanceerde Air Channel-technologie zorgt voor maximale beluchting. De Vigor biedt een zeer comfortabele pasvorm.

Cratoni Commuter

De Cratoni Commuter is één van de vier goedgekeurde helmen die Cratoni aanbiedt voor de Speed pedelec (Snelle e-bike) Deze helm voldoet aan de NTA 8776 normering. Dankzij het speciale opklapbare vizier heeft u nooit last van vliegjes in uw ogen of tranende ogen. Het vizier is zo ontworpen dat brildragende mensen hun eigen bril op kunnen houden onder het vizer. De Commuter heeft een afsluitbare ventilatie. Daarnaast is de helm aan de achterzijde voorzien van LED verlichting.

Cratoni C-Breeze

Cratoni C-Breeze is onze high performance atleet – een ultra-lichtgewicht helm met zeer goede ventilatie. Er zijn 22 grote luchtopeningen die ervoor zorgen dat u het hoofd koel houdt. Zichtbare carbon inleg zorgen voor maximale sterkte en bescherming.