Marin Bikes via RS Bicycles & Components

150 150 RS Bicycles & Components

Zaltbommel – RS Bicycles breidt haar assortiment uit met Marin Bikes. Het Amerikaanse bedrijf dat sinds 1986 kwalitatief hoogwaardige fietsen maakt heeft gekozen om de BeNeLux markt via RS Bicycles te gaan distribueren.

“Marin Bikes motto is “made for fun” en dat zie je ook terug in het ruime assortiment en vele kleurrijken modellen” aldus Robert Schimmer (eigenaar van RS Bicycles & Components). Het Californische bedrijf staat in Nederland met name bekend vanwege de aluminium mountainbikes die in de jaren 90 veel werden verkocht. Inmiddels biedt Marin een compleet assortiment fietsen aan.

Schimmer is vooral onder de indruk van de goede prijs-kwaliteit verhouding van Marin. Daarnaast bevindt de voorraad van Marin voor Europa zich in Nederland. Hierdoor zijn de fietsen goed en snel leverbaar.

Marin Bikes heeft een uitgebreid assortiment mountainbikes, trail, enduro, gravelbikes, fitness, e-mtbs en kinderfietsen. Naast aluminium en carbon fietsen biedt Marin ook gravelbikes met stalen frames aan.